Ny hemsida Bilbolaget och Fordhallen

Välkommen till bilbolaget.com

Äntligen dags för publicering av nya hemsidan

Tanken var ju att få publicera nya hemsidan för Bilbolaget Nord AB samt Fordhallen Östersund redan före semestern i år men vi föll på målsnöret. Men nu är äntligen ompekningen gjord så den kommer att bita för alla under det närmaste dygnet.

Ny struktur

Välkommen till volvo.bilbolaget.com Välkommen till renault.bilbolaget.com Välkommen till ford.bilbolaget.com Välkommen till dacia.bilbolaget.com

På den nya hemsidan har vi en allmän del där vi pratar Bilbolaget och våra tjänster i huvudsak och sen har vi tillgodosett våra leverantörer och inte minst vår kunder med att varumärkesseparera alla delar ifrån varandra. Så premiärbesöket för dig som har besökt oss tidigare kommer kanske bli lite annorlunda men med tiden så kommer det nog att ge sig. Har man exempelvis en Volvo så får man allt varumärkesanpassat under Volvo-delen på hemsidan och likadant gäller för Renault, Ford samt Dacia besökare.

 

Välkommen till m.bilbolaget.com Följ oss på blogg.bilbolaget.com

Mobilanpassad web och blogg med svep

Vi har även passat på att uppdatera med mobilanpassad hemsida för dig som besöker oss  med smartphone tex. iPhone. Även bloggen har fått sig en översyn så här kan du svepa mellan inläggen på din iPad!

 

2 reaktion på “Ny hemsida Bilbolaget och Fordhallen

  1. Varför kan man inte söka fram alla begagnade bilar som finns på respektive ort på den nya hemsidan??
    Om jag t ex bara vill se alla begagnade bilar som finns i lager på Bilbolaget i Umeå, så går ju inte det längre. Jag kan då inte hitta någon ruta där man anger orten, som det gick att göra på den gamla hemsidan.

    • Hej Sören. Tack för din feedback. Den funktionen att söka på ort verkar ha ramlat mellan stolarna, ber vår leverantör titta på detta under dagen. Men gällande bilen som du söker – hittar du någon bil som skulle råka stå på någon annan ort än du befinner dig så brukar det lösa sig med någon dags varsel. Kontakta bara någon av våra säljare. Mvh Patrik Kundtjänst Web

Kommentarer inaktiverade.